Learning Technologies 2020 London ExCel stand P08! Snabbfoting visar eXacts LCMS

Snabbfoting visar eXact learning solutions ”one-stop-shop” LCMS på Learning Technologies 2020 i London den 12-13 februari.

eXact learning solutions är den ledande globala leverantören av kunskapsöverföringsteknologi för kollaborativ hantering av lärmaterial och regulatoriskt innehåll.

Snabbfoting har ett strategiskt partnerskap med eXact learning solutions och tillsammans med vår partner kommer vi visa prisvinnande lösningar och insikter kring AI, biometrics och dela eXacts erfarenheter att supportera globala ledande organisationer.

Praktiker kommer få ta del av flera exempel på eXacts learning solutions skalbara och prisvinnande ”one-stop-shop”-lösning, och ROI som uppnåtts av de som redan använder lösningen för att transformera internt lärande, och extern kunskapsöverföring.

Det beräknas komma över 8500 besökare från hela världen till Learning Technologies 2020 och eventet anordnas i Londons ExCel 12 och 13 februari.

Träffa oss

Träffa Snabbfoting och eXact learning solutions i monter P08 (gäller).

Kontakta oss för att bestämma en tid för ett möte eller en demo. Kom ihåg att boka in dig för Snabbfotings nästa webinar om Vad du behöver veta om digtialt lärande.

 

KONTAKTA OSS FÖR ETT MÖTE

 

Plats för Learning Technologies 2020:

ExCeL London
Royal Victoria Dock
1 Western Gateway, London E16 1XL